Khamis, 8 April 2010

Tempat2 Menarik di Sandakan.. =)

Tengah boring2 tadi aku pun surf la internet cari tempat2 menarik di Sandakan.. sesaje je cari nanti bole la gi jenjalan kat Sandakan nanti.. hehe

1.   Pulau Berhala
2.   Pulau2 Penyu - Pulau Selingan, Pulau Bakkungan Kecil, Pulau Gulisan
3.   Pusat Pemuliharaan Orang Utan Sepilok
4.   Labuk Bay Proboscis Monkey Sanctuary
5.   Taman Buaya
6.   Taman Perikanan Jaya
7.   Australian Memorial
8.   Agnes Keith's House
9.   St. Michael and All Angels Church
10. Puu Jih Shih - kuil
11. Masjid Besar Sandakan
12. Sam Sing Kung - kuil

Berikut ler yang dapat dicari.. bole la gi melawat nanti.. tapi church n kuil tak mau melawat..

p/s : Along, tempat menarik mana yg ko dah pegi??

10 ulasan:

  1. yg aku dah pegi..pulau berhala jer..kuikui..
    yg lain nnti ko dtg aku bwk la...

    tp jgn lupa bwk wang byk2 sket..haha..

    BalasPadam
  2. Ko kumpul wang dari skrg.. nanti bulan 6 aku dtg ko blanja makan n jenjalan.. yahoo!!!

    BalasPadam
  3. sungguh seronok gi sandakan bahh,

    salamm,

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama8/4/10 3:39 PTG

    ngah..aku ada kursus kat imr 19-21 april.. jadi 17/4 aku blk..mgkin sambung cuti khamis dan jumaat jadi aku blk sdkan 25/4 la...

    leh la sambut besday qilah...hehehe

    BalasPadam
  5. Yahoo!!! Nanti ko blanja kek secret recipe.. Hehehe.. Ko dah tempah tiket pegi balik ke?

    BalasPadam
  6. deiii mana pics lagik...??

    BalasPadam
  7. Tahun ni qilah dpt sepupu lagi........

    BalasPadam
  8. aini..u got relative in sandakan?

    BalasPadam
  9. Kakak aini keje kat sandakan stel.. Dia kena transfer ke sandakan.. Tu yg saje2 je nak pegi bercuti ke sandakan.. Hehe.. KK dengan sandakan dekat ke jauh stel?

    BalasPadam

Forever

1st daughter

2nd daughter

3rd child