Jumaat, 23 April 2010

Happy Birthday Aqilah !

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, setelah sekian lama tak tulis blog, akhirnya aku tulis gak hari ni.. Hari ni 23/4/2010, genaplah setahun umur anakku, Nur Aqilah binti Muhammad Helmi.. Selamat Hari Lahir buat anakku, semoga menjadi insan yang cemerlang di dunia dan di akhirat.. insyaAllah..

Rasa cepat je masa berlalu, tak sedar rupa2nya dah setahun dah aku melahirkan Aqilah.. Kami akan berusaha mendidik dan memberikan pendidikan duniawi dan ukhrawi yang sempurna buatnya.. insyaAllah..

Kalau takde aral melintang, insyaAllah esok nak buat majlis sambutan kecil2an meraikan hari lahir Aqilah yang pertama.. Lepas ni Aqilah kena cepat2 belajar berjalan hehe.. nanti pegi Sandakan bole berlari2 kat umah Mak Long.. hehe..


glitter-graphics.com

tqvm.. =)

2 ulasan:

  1. yeh yeh.. qilah dah 1 tahun...
    kasi kemas dia py baju.. aku mau bwk duduk sandakan..

    BalasPadam
  2. salam...slamat hari lahir to your baby... more tips at my blog..good 4 u and ur baby and ur family
    ape2 pun..salam perkenalan..
    http://everybodylovescery.blogspot.com/

    (saya dah follow awak.lawatla blog saya and follow saya kalau sudi..)

    BalasPadam